Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

De perfecte cadeautjes voor lootjes trekken

Bijna iedereen doet wel eens aan lootjes trekken en loopt weg met cadeautjes als versierd wc-papier, pantoffels, een spannende film, een boek of een bordspel. Veel van de cadeautjes die worden ontvangen bij lootjes trekken worden niet gebruikt. Vaak zit er een limiet aan bedrag omdat men niet teveel uit wil geven hieraan. Dit resulteert in cadeautjes van rond de €15, wat vaak net niet genoeg is om een mooi cadeau te kopen wat iemand ook echt blij maakt. Met de volgende handige tips zal je de volgende keer met een leuk en verrassend cadeau aankomen binnen het afgesproken budget.

Wie heb je getrokken?

Let goed op de hobby’s van de persoon die jij hebt getrokken. Vaak hebben mensen verschillende interesses die altijd wel op de een of andere manier aan een leuk cadeautje zijn te verbinden. Maar wat nou als je iemand trekt die weinig tot geen hobby’s heeft? Dit kan lastig zijn, vooral als je vast zit aan een krap budget. Kijk in dit geval misschien niet naar dingen die die persoon graag zou willen, maar wat die persoon goed zou kunnen gebruiken. Loopt hij of zij thuis altijd rond op afgetrapte slippers? Geef een mooi paar pantoffels cadeau. Laat hij of zij zich soms wat gaan qua verzorging? Koop een lekkere douchegel.

Probeer “novelty-cadeaus” te vermijden

Wc-papier met een print erop, een drankspelletje wat te ingewikkeld is om ooit te spelen of een mok met een rare spreuk erop. Dit zijn populaire cadeautjes voor lootjes trekken omdat je zelf niet teveel na hoeft te denken en er altijd wel gelach te horen is bij het openen van zo’n cadeau. Echter worden deze cadeaus zelden tot nooit gebruikt, wat niet alleen zonde is van je geld maar ook voor de persoon in kwestie die naar huis gaat met een suf cadeau. Probeer daarom altijd koste wat het kost dit soort cadeaus te vermijden, en kies liever voor iets waar je bijvoorbeeld zelf wel gebruik van zou maken.