Zzp’er arbeidsongeschiktheidsverzekering

door | 5 november 2019

Een zzp’er arbeidsongeschiktheidsverzekering  is heel belangrijk, omdat deze je beschermt tegen het verliezen van je inkomstenbron en het thuis komen zitten zonder geld. Door een zzp’er arbeidsongeschiktheidsverzekering weet je zeker dat dit niet het geval is en dat je verzekerd bent op het moment dat je wel arbeidsongeschikt wordt.

Werken in de bouw

Daardoor weet je zeker dat je altijd met een veilig gevoel op je werk kunt zitten en zonder problemen mee kunt werken op de bouw of in andere businesses. Wanneer je in de bouw terecht komt is het belangrijk dat je weet dat je een hele strengen verzekering af moet sluiten die past bij de werkzaamheden die jij uitvoert. 

Verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid

Dit komt doordat je in de bouw simpelweg veel meer kans loopt om in ongelukken terecht te komen dan bij een andere baan. Daardoor is het belangrijk dat je dit goed laat checken en ervoor gaat zorgen dat je de juiste en belangrijkste verzekeringen op dit gebied gebruikt.  Als bouwvakker is het belangrijk dat je dit goed regelt omdat je anders illegaal aan het werken bent op de bouw of bij een ander project. Zorg dus dat zit goed geregeld is.